Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Copilul si divortul. Cum ne protejam copiii de efectele divortului

Mai multe poze

Copilul si divortul. Cum ne protejam copiii de efectele divortului
24,09 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Copilul si divortul. Cum ne protejam copiii de efectele divortului, de Jacques Biollev - carti psihologie parentala Libraria Bizantina

Frecventa divorturilor a atins cote alarmante in ultimele decenii, dand nastere unor probleme sociale noi, pentru care sunt necesare solutii noi. Separarea parintilor nu reprezinta doar o sursa de suferinta pentru copil, ci si un risc real pentru dezvoltarea acestuia. 


Lucrarea de fata prezinta una dintre cele mai frecvente urmari ale divortului – alienarea parentala. Autorul descrie o situatie des intalnita: crearea unei aliante intre copil si unul dintre parinti, in paralel cu indepartarea de celalalt parinte, care poate merge pana la intreruperea oricaror relatii. Copilul ajunge astfel prizonierul unuia dintre adulti si creste traumatizat, in absenta unui reper esential: mama sau tatal sau. 


Autorul propune solutii concrete pentru evitarea acestei situatii, de la atitudini pana la fraze cheie ce pot fi adresate copilului, astfel incat acesta sa se dezvolte armonios, pastrandu-si ambii parinti, chiar si dupa divort.

Sursa: www.philobia.ro

Descriere

Autor: Jacques Biollev

Traducere: --

Editura: Philobia

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: 208

Limba: Romana

Cod: 978-606-8560-19-9

SUGESTII