Copilarie. Scene de viata provinciala
de J.M. Coetzee
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7321

Pret: 24,09 lei

Copilarie. Scene de viata provinciala, de J.M. Coetzee, volum aparut la editura Humanitas Copilarie este primul volum al trilogiei autobiografice Scene de viata provinciala . Viata unui baia...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Copilarie. Scene de viata provinciala, de J.M. Coetzee, volum aparut la editura Humanitas

Copilarie este primul volum al trilogiei autobiografice Scene de viata provinciala . Viata unui baiat de zece ani se schimba odata cu mutarea familiei sale in provincie. Scoala noua, colegii noi, regulile si ritualurile la fel de noi sunt tot atatea provocari pentru copilul a carui ambitie este sa fie cel mai bun din clasa. Pe de alta parte, viata intr-un orasel din Africa de Sud a anilor '50 ii deschide ochii asupra unor probleme pe care pana atunci nu le banuise – relatiile intre parintii sai, locul sau in familie, prejudecatile rasiale si provinciale, inegalitatile sociale, cruzimea copiilor si a adultilor – si pe care incearca sa si le explice.

Asa cum incearca sa raspunda intrebarilor tot mai tulburatoare legate de propriile sale simtaminte si trairi, pe care si le descopera treptat, cu uimire si teama. Doar iubirea pentru veld (campia nesfarsita unde se afla paradiziaca ferma a bunicilor lui) ii da sentimentul de apartenenta la un spatiu ce pare imuabil.

citeste mai mult
Autor:
J.M. Coetzee
Traducere:
Irina Horea
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
H100452

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie