Comoara duhovniceasca, din lume adunata
de Sf. Ierarh Tihon din Zadonsk
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-2483

24,99 lei

Comoara duhovniceasca, din lume adunata, de Sf. Ierarh Tihon din Zadonsk - Editura Egumenita Asa cum negustorul aduna felurite marfuri din diferite tari si le aduce, si le pastreaza la el ac...
citeste mai mult

Cantitate:

Comoara duhovniceasca, din lume adunata, de Sf. Ierarh Tihon din Zadonsk - Editura Egumenita

Asa cum negustorul aduna felurite marfuri din diferite tari si le aduce, si le pastreaza la el acasa, tot asa si crestinul poate sa adune din aceasta lume ganduri folositoare de suflet, sa le puna in inima lui si prin aceastea sa se zideasca sufletul sau. Crestine, de ne vom indrepta cu toata inima catre Dumnezeu, El ne va lumina cu a Lui lumina si ne va incalzi cu a Lui dragoste. Nu il poate vedea pe Dumnezeul cel vesnic sufletul bolnav de viclenie, de mandrie, de ingamfare, de iubire de sine, de iubirea acestei lumi.

Numai ochii simpli si sanatosi ai sufletului Il pot vedea pe Dumnezeu. Dar si aceasta vedere tot de la Dumnezeu este, caci, fara ajutorul Lui, sufletul nu are putinta sa-l cunoasca si sa-L vada. El insa se descopera pruncilor simpli si lipsiti de rautate. „Caci ai ascuns acestea de cei intelepti si priceputi si le-ai descoperit pruncilor" (Matei 11:25).

Autor:
Sf. Ierarh Tihon din Zadonsk
Editura:
Egumenita
An aparitie:
2008
Limba:
Romana
Cod:
6422636001307

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie