Chipuri de calugari imbunatatiti, vol. 1
de Arhim. Ioanichie Balan
(0 opinii)
Cod produs: C1582

18,99 lei

Chipuri de calugari imbunatatiti, vol. 1, de Arhim. Ioanichie Balan - Editura Manastirii Sihastria„Este de datoria noastra, a celor ce traim sub acoperamantul Bisericii lui Hristos si in lac...
citeste mai mult

Cantitate:

Chipuri de calugari imbunatatiti, vol. 1, de Arhim. Ioanichie Balan - Editura Manastirii Sihastria

„Este de datoria noastra, a celor ce traim sub acoperamantul Bisericii lui Hristos si in lacasurile inaltate de inaintasii nostri, sa vorbim despre viata, sfintenia, intelepciunea si nevointa duhovniceasca a parintilor si fratilor care s-au savarsit cu ravna pentru Dumnezeu in aceste sfinte manastiri. Este de datoria noastra sa le imitam osteneala, sa le continuam rugaciunea, sa el innoim jertfa, sa le istorisim viata si sa le aprindem o candela sau macar o lumanare la capatai.”

Arhim. Ioanchie Balan

„In cartea de fata incercam sa recuperam, in varianta lor originala, vietile cuviosilor care au aparut in cele doua volume – Chipuri de calugari imbunatatiti din manastirile nemtene si Chipuri de calugari imbunatatiti din manastirile romanesti. Intr-un prim volum publicam acele vieti care au fost omise din Patericul romanesc sau care nu au beneficiat de un spatiu adecvat, urmand ca intr-un al doilea volum sa publicam si vietile celorlalti parinti, in forma din manuscrisele originale.”

Autor:
Arhim. Ioanichie Balan
Editura:
Manastirea Sihastria
An aparitie:
2009
Limba:
Romana
Cod:
978-973-7897-35-0

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie