Cele mai amuzante vorbe de duh ale actorilor
de Jean-Claude Brialy
(0 opinii)
Cod produs: C169

Pret: 21,19 lei

Actorul nu mai e de mult doar suma unor identitati preluate. Oricat ar fi de tentanta imaginea cuiva care isi duce viata imbracand si dezbracand hainele unor personaje, realitatea o contrazi...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)

Actorul nu mai e de mult doar suma unor identitati preluate. Oricat ar fi de tentanta imaginea cuiva care isi duce viata imbracand si dezbracand hainele unor personaje, realitatea o contrazice. In afara garderobei si a cabinei de machiaj, actorul are, ca fiecare dintre noi, preferinte si antipatii, tandreturi si resentimente, fobii si placeri. In plus, multi actori exceleaza in arta vorbelor cu percutie ironica, prin care incondeiaza si biciuiesc strimbatatile din jur. Si nu sunt rare cazurile cand, lasand colegialitatea deoparte, oamenii de pe scena sau de pe ecran devin casanti, sardonici si necrutatori la adresa propriei bresle.

Jean-Claude Brialy, cunoscator intim al lumii actoricesti, strange in volumul de fata cateva sute de ziceri efervescente, care fac deliciul celor care admira si practica umorul de calitate. Robin Williams si Marlène Jobert, Mel Brooks si Elizabeth Taylor, Groucho Marx si Arletty sunt doar cateva dintre numele celor care se prezinta la banchet gata sa toarne sampania ironiei in cupe.

citeste mai mult
Autor:
Jean-Claude Brialy
Traducere:
Radu Paraschivescu
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
9789735035662

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie