Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

CD George Enescu Violonist

Mai multe poze

CD George Enescu Violonist
28,07 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

CD George Enescu Violonist, Soft Records - cd-uri muzica clasica Libraria Bizantina

 

Nu mi-am parasit tara, am luat-o in mine (George Enescu)
 

Nu mai doresc decat un singur lucru pe lume – sa traduc pana la ultimul ceas ceea ce freamata in mine, sa storc pana la ultima picatura sucul fructului salbatic pe care l-au copt anii. Atat timp cat traiesc vreau sa cant. Visez mereu, ascult fara a intelege, ma desprind de realitate compunand. Viata este un vis si visul este viata mea…. (G.Enescu)
Viata mea toata am pus-o in serviciul artei, iar arta mea e pusa la dispozitia lumii intregi. Lumea, insa, trebuie sa cunoasca tara mea asa cum e. Peste tot pe unde ma duc, nu uit ca aceasta e prima mea datorie. (George Enescu)
 

S-a ridicat dintre bunii moldoveni din partile de sus, pline de trecut si de poezie, un copil care a minunat pe cei mai mari cunoscatori ai unei arte pe care o avea din instinct. Si din copil s-a facut tanarul, vesnicul tanar, nou ca in ziua intaia, cand a infiorat strunele vioarei cu atingerea sufletului. (Nicolae Iorga)
 

N-am intalnit pana acum nici o alta faptura omeneasca atat de larg vazatoare, cu o asemenea vasta capacitate de cuprindere in timp si spatiu. Generatii de tarani vigurosi, de triburi aprige pareau concentrate in fiinta sa. Era daruit pentru vioara (Yehudi Menuhin).

 

Interpreteaza: George Enescu – vioara, Celiny Chailley-Richez – pian.

 Sursa: http://www.softrecords.ro/index.php/album/violonist/

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: --

An aparitie: 2012

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 4075303500225

SUGESTII