Cazul Jane Eyre
de Jasper Fforde
(0 opinii)
Cod produs: CFAS1-7308

33,72 lei

Cazul Jane Eyre, de Jasper Fforde, volum aparut la editura Humanitas O carte tradusa in peste 20 de limbi, un bestseller international. Daca v-ati dorit vreodata sa intrati in carti si sa va...
citeste mai mult

Cantitate:

Cazul Jane Eyre, de Jasper Fforde, volum aparut la editura Humanitas

O carte tradusa in peste 20 de limbi, un bestseller international. Daca v-ati dorit vreodata sa intrati in carti si sa va intalniti cu personajele favorite, Cazul Jane Eyre, primul roman dintr-o serie de mare succes in Marea Britanie, America si multe tari din Europa va va implini visul. Thursday este o eroina sensibila, desteapta si culta, care poate sa patrunda in lumea fictiunii literare si sa-si puna in valoare talentul detectivistic.

Intr-o lume fantastica din 1985, unde pasarile dodo au fost reinviate prin secventiere genetica si sunt animale de companie, razboiul din Crimeea nu s-a terminat, Anglia este un stat aproape militarizat, unde suprarealistii duc lupte de strada cu renascentistii, iar beletristica este o obsesie planetara, detectivul literar Thursday Next e nevoita sa plece in urmarirea unuia dintre cei mai cautati criminali, Acheron Hades, care rapeste personaje din carti.

Autor:
Jasper Fforde
Traducere:
Carmen Toader
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2011
Limba:
Romana
Cod:
9789736893919

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie