Casatorie si feciorie in gandirea Sfantului Ioan Gura de Aur, Pr. Josiah Trenham
de Pr. Josiah Trenham
(0 opinii)
Cod produs: CTP-1847

39,00 lei

Casatorie si feciorie in gandirea Sfantului Ioan Gura de Aur, Pr. Josiah Trenham - Editura Doxologia, 2016 Cartea din mainile dumneavoastra reprezinta un tezaur ce concentreaza sfaturile Sfa...
citeste mai mult

Cantitate:

Casatorie si feciorie in gandirea Sfantului Ioan Gura de Aur, Pr. Josiah Trenham - Editura Doxologia, 2016

Cartea din mainile dumneavoastra reprezinta un tezaur ce concentreaza sfaturile Sfantului Ioan – unul extras din invatatura si dragostea sa pentru Sfanta Scriptura si din supunerea si respectul profund fata de intelepciunea Bisericii – cu privire la aspecte de un urias interes si de o mare importanta pentru oamenii de toate varstele si pentru orice imprejurare: feciorie, castitate, celibat, casatorie, contraceptie, paternitate, viata de familie, procreare, divort, recasatorie si vaduvie.

Veti descoperi ca acest mare propovaduitor si parinte al Bisericii din veacul al IV-lea are de transmis un mesaj la fel de important (si mantuitor!) atat pentru oamenii veacului al XXI-lea, cat si pentru generatiile viitoare, si anume, frumusetea sfinteniei feciorelnice si a casatoriei binecuvantate. Am incredere ca dupa ce veti citi sfaturile sale va veti minuna de frumusetea invataturilor ce au la baza Sfanta Scriptura si veti mari si binecuvanta pe Domnul, Care a creat si sfintit cele doua stari pentru Slava Sa. Amin!

Autor:
Pr. Josiah Trenham
Traducere:
Lucian Filip
Editura:
Doxologia
An aparitie:
2016
Coperta:
Cartonata
Dimensiuni:
15 x 24 cm
Nr. pagini:
356
Limba:
Romana
Cod:
978-606-666-546-9

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie