Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Casatorie si feciorie in gandirea Sfantului Ioan Gura de Aur, Pr. Josiah Trenham

Mai multe poze

Casatorie si feciorie in gandirea Sfantului Ioan Gura de Aur, Pr. Josiah Trenham
39,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Casatorie si feciorie in gandirea Sfantului Ioan Gura de Aur, Pr. Josiah Trenham - Editura Doxologia, 2016

 

Cartea din mainile dumneavoastra reprezinta un tezaur ce concentreaza sfaturile Sfantului Ioan – unul extras din invatatura si dragostea sa pentru Sfanta Scriptura si din supunerea si respectul profund fata de intelepciunea Bisericii – cu privire la aspecte de un urias interes si de o mare importanta pentru oamenii de toate varstele si pentru orice imprejurare: feciorie, castitate, celibat, casatorie, contraceptie, paternitate, viata de familie, procreare, divort, recasatorie si vaduvie.

 

Veti descoperi ca acest mare propovaduitor si parinte al Bisericii din veacul al IV-lea are de transmis un mesaj la fel de important (si mantuitor!) atat pentru oamenii veacului al XXI-lea, cat si pentru generatiile viitoare, si anume, frumusetea sfinteniei feciorelnice si a casatoriei binecuvantate.

 

Am incredere ca dupa ce veti citi sfaturile sale va veti minuna de frumusetea invataturilor ce au la baza Sfanta Scriptura si veti mari si binecuvanta pe Domnul, Care a creat si sfintit cele doua stari pentru Slava Sa. Amin!

 

Descriere

Autor: Pr. Josiah Trenham

Traducere: Lucian Filip

Editura: Doxologia

An aparitie: 2016

Detalii

Coperta: Cartonata

Dimensiuni: 15 x 24 cm

Nr. pagini: 356

Limba: Romana

Cod: 978-606-666-546-9

SUGESTII