Carte regala de bucate
de Principesa Margareta a Romaniei
(0 opinii)
Cod produs: C105

38,54 lei

Carte regala de bucate, de Principesa Margareta a Romaniei - carti retete culinare Libraria BizantinaTimpul petrecut in jurul mesei de pranz sau cina este un act de generozitate, de comuniun...
citeste mai mult

Cantitate:

Carte regala de bucate, de Principesa Margareta a Romaniei - carti retete culinare Libraria Bizantina

Timpul petrecut in jurul mesei de pranz sau cina este un act de generozitate, de comuniune spirituala si de intelegere omeneasca. Fiecare dintre noi se simte bine in aceste parti din zi. 

Intalnirile de familie, in Europa si in lume, au ocupat o buna parte din viata noastra si i-au dat un anume sens, o anume valoare, mai ales in anii petrecuti in afara Romaniei. Cartea mea doreste sa-i onoreze pe acesti oameni si sa reflecte cate ceva din bogatia intalnirilor cu ei. 

De ajutor mi-a fost Eugenia Ilie, maestrul bucatar de la Palatul Elisabeta. Ea a incercat (in unele cazuri de mai multe ori) fiecare reteta, ceea ce mi-a dat posibilitatea de a le ajusta, modifica si imbunatati. Felurile de mancare au avut parte de expresivele fotografii ale autorilor vizuali ai volumului, Cosmin Popescu si Sorin Stanciu. O parte a fotografiilor de detaliu folosite in carte au fost realizate de Daniel Angelescu.

Autor:
Principesa Margareta a Romaniei
Editura:
Curtea Veche
An aparitie:
2010
Limba:
Romana
Cod:
978-606-588-054-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie