• Carte foarte folositoare de suflet
    Carte foarte folositoare de suflet

    Carte foarte folositoare de suflet ...

Cod produs: CTDB-229

Carte foarte folositoare de suflet

Primiti dar cu dragoste, o cinstiti duhovnici, aceasta carte, primiti-o si sfintiile voastre, preotilor, primiti-o cu dragoste, de asemena si voi toti crestinii. Nu va uitati la titlul sau I...

Pret: 20,00 lei

Cantitate:

Primiti dar cu dragoste, o cinstiti duhovnici, aceasta carte, primiti-o si sfintiile voastre, preotilor, primiti-o cu dragoste, de asemena si voi toti crestinii.

Nu va uitati la titlul sau Invatatura catre duhovnic , caci folosul ei nu este numai pentru duhovnic ci si pentru tot crestinul care se ingrijeste de folosul sufletului sau. Nu va scumpiti de a avea fiecare dintre voi aceasta carte mult trebuincioasa. Luati-o si, citindu-o cu luare aminte, veti intelege cat folos poate sa gaseasca crestinul in ea, pentru ca fiecare va invata pe langa celelalte, si cum sa-si faca spovedirea pacatelor sale. Caci, intr-adevar, Taina aceasta din cele sapte ale bisericii, este considerata de cei mai multi mai putin importanta.

De aceea nici nu stiu si nici nu voiesc sa se marturiseasca bine, nesocotind faptul ca fara o marturisire facuta cum se cuvine – indraznesc sa spun – nu vor avea mantuire.

Editura:
Bizantina
An aparitie:
2005
Limba:
Romana
Cod:
973-9492-62-2

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua