Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Buddha, Casanova si cu mine. O karma cu peripetii

Mai multe poze

Buddha, Casanova si cu mine. O karma cu peripetii
26,01 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Buddha, Casanova si cu mine. O karma cu peripetii, de David Safier - carti fictiune autori straini Libraria Bizantina

Dragostea nu are limite si nu moare niciodata desi, uneori, trebuie sa mori cate putin (de mai multe ori) pentru a trai pe deplin. Ce-ar fi mai putin probabil decat o eroina lovita in cap de un meteorit, chiar in seara decernarii unor importante premii de televiziune?! Animatoare de talk-show, Kim Lange este in culmea gloriei – si uite ca este omorata de un meteorit. Pe lumea cealalta, afla ca a acumulat karma negativa fiindca a fost… rea in timpul vietii. Nu numai ca si-a neglijat fetita si si-a inselat sotul, dar a reusit sa le faca viata amara tuturor celor din jur. Drept pedeapsa, Kim se reincarneaza in furnica. 
Si asta inca nu-i nimic: cu minusculii ei ochi de insecta vede ca o alta femeie o inlocuieste in propria ei familie! Kim va trebuie sa urce cat mai repede pe scara reincarnarilor. Dar e cale lunga, de la furnica la biped: porcusor de India, pisica, caine, vaca… femeie cat o vaca… 


Pagina si hohotul de ras, o imaginatie fara limite si lectii de viata ascunse printre randuri… Cine ar fi crezut ca, dintr-o poveste despre karma si reincarnare, ar fi putut rezulta o carte atat de delicioasa? David Safier a reusit sa abordeze subiecte delicate precum reincarnarea, moartea si infidelitatea cu un umor care ne cucereste… Ca sa nu mai vorbim de Casanova, si el reincarnat tot in furnica pe motive de proaste maniere pe cand fusese om!

Sursa: www.philobia.ro

Descriere

Autor: David Safier

Traducere: --

Editura: Philobia

An aparitie: 2012

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-93275-2-4

SUGESTII