Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Bucuria de a sluji. Ganduri pentru preoteasa si pentru femeia ortodoxa

Mai multe poze

Bucuria de a sluji. Ganduri pentru preoteasa si pentru femeia ortodoxa
6,00 RON
Sau

Disponibilitate: la comanda

Bucuria de a sluji. Ganduri pentru preoteasa si pentru femeia ortodoxa, de Juliana Schmemann, volum aparut la editura Teofilia

Preoteasa Juliana Schmemann ne ofera o perspectiva relevanta asupra rolului femeii in Biserica in general si al preotesei in special. E o marturie actuala, clara si profunda. Ne-a fost daruita cu multa dragoste si smerenie, la capatul unei vieti traite din plin, cu bucurie, respect si recunostinta. Aveti in mana o scriere valoroasa, printre putinele de acest gen.

,,Indiferent daca esti sotie de preot sau doar participi activ la viata comunitatii bisericesti din care faci parte, exista doua variante: fie ai indeajuns respect de sine ca sa-ti dezvolti personalitatea, fie vei deveni atat de vulnerabila incat, fara sa vrei, iti vei suprima personalitatea ca raspuns la cerintele vietii in Biserica.” (Juliana Schmemann)

,,Exprimand o viziune profund optimista a acestei slujiri, subliniata clar prin titlul cartii – Bucuria de a sluji –, preoteasa Juliana nu ocoleste niciuna din dificultatile pe care le presupune aceasta misiune. Autoarea da sfaturi intelepte despre felul in care greutatile slujirii pot fi abordate si depasite.” (Jean-Claude Larchet)

 

Descriere

Autor: Juliana Schmemann

Traducere: Mirela Scaunasu

Editura: Teofilia

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6491

SUGESTII