• Biografia unui destin misionar, Alexander Schmemann
    Biografia unui destin misionar, Alexander Schmemann

    Biografia unui destin misionar, Alexander Schmemann ...

Cod produs: C1295

Biografia unui destin misionar, Alexander Schmemann

Autor: Alexander Schmemann

Biografia unui destin misionar, de Alexander Schmemann - Editura ReintregireaA saptea carte tradusa in romana a renumitului preot profesor Alexander Schmeman. Perspectiva sa asupra culturii ...

Pret: 22,00 lei

Cantitate:

Biografia unui destin misionar, de Alexander Schmemann - Editura Reintregirea

A saptea carte tradusa in romana a renumitului preot profesor Alexander Schmeman. Perspectiva sa asupra culturii contemporane, asupra vietii bisericesti si a slujbelor liturgice, au lasat o urma de nesters peste multe generatii de crestini. Jurnalul ne ofera captivante si inedite reflectii teologico-morale, liturgice si filosofico existentiale din ultimii 10 ani ai vietii sale. Acesta ii infatiseaza gandurile, sfortarile interioare, frustrarea pricinuita de apasarea indatoririlor sale zilnice si, mai presus de toate acestea, bucuria sa nemarginita in mijlocul creatiei divine.

Dintre subtitluri amintim: Religia - ce este mai bun si mai rau in om, Frica de moarte - consecinta a ateismului, Civilizatia - locul caderii neintrerupte a lui Adam si a Evei, Secularizarea - reducerea Bisericii la religie si a religiei la omul insusi.

Autor:
Alexander Schmemann
Editura:
Reintregirea
An aparitie:
2004
Nr. pagini:
534
Limba:
Romana
Cod:
6072

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua