Basme si povesti romanesti
de Petre Ispirescu, Ion Creanga, Mihai Eminescu
(0 opinii)
Cod produs: C905

48,16 lei

Basme si povesti romanesti - carti ilustrate pentru copii Libraria BizantinaCopiilor care iubesc povestile si personajele lor nazdravane, dar mai ales celor curiosi sa descopere farmecul si ...
citeste mai mult

Cantitate:

Basme si povesti romanesti - carti ilustrate pentru copii Libraria Bizantina

Copiilor care iubesc povestile si personajele lor nazdravane, dar mai ales celor curiosi sa descopere farmecul si originalitatea literaturii romane le este dedicat acest minunat tezaur de basme si povestiri alese cu grija din folclorul nostru, precum si din operele celor mai mari nume ale culturii romane. Presarata cu ilustratii pline de farmec, semnate de talentati artisti romani contemporani, antologia va purta imaginatia celor mici in magica lume a eroilor din basme.

De la intamplarile mai vechi si amuzante cu Pacala, pe care unii le-au mai auzit de la bunici si parinti, pana la peripetii din zilele noastre, in care iedul cu trei capre este vecinul caprei cu trei iezi, volumul propune un adevarat periplu literar ce include creatii populare anonime, piese ale unor autori clasici (multi prezenti si in manualele scolare) – Petre Ispirescu, Ion Creanga, Mihai Eminescu, G. Dem. Teodorescu, Alexandru Odobescu, Barbu Stefanescu Delavrancea si Ioan Slavici –, dar si ale unor scriitori mai noi, precum Mircea Santimbreanu, Vladimir Colin si Octav Pancu-Iasi.

Autor:
Petre Ispirescu, Ion Creanga, Mihai Eminescu
Editura:
Corint Junior
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
978-973-128-431-6

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie