Aventurile lui Mos Craciun
de Ioan Gyuri Pascu
(0 opinii)
Cod produs: C904

Pret: 32,76 lei

Aventurile lui Mos Craciun, de Ioan Gyuri Pascu - carti ilustrate pentru copii Libraria BizantinaA doua carte in colectia “Povesti si Povestiri” face parte din seria Povestilor lui Gyuri, si...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+

Aventurile lui Mos Craciun, de Ioan Gyuri Pascu - carti ilustrate pentru copii Libraria Bizantina

A doua carte in colectia “Povesti si Povestiri” face parte din seria Povestilor lui Gyuri, si, in buna traditie a acestei colectii, este insotita si de un cd audio. Ilustratia muzicala este, bineinteles, semnata de Ioan Gyuri Pascu. Ilustratia grafica este conceputa de Anastasia Soleanu, o talentata si foarte tanara artista aflata, iata, la a doua colaborare cu Ioan Gyuri Pascu si Editura Cartea Daath.

Prima poveste, “Simina”, este interpretata de Aida Avieritei, Liviu Chitu si, bineinteles, de autor.

Simina este o fetita cuminte si ascultatoare, desteapta si inimoasa, dar mai ales salvatoare a lui Mos Craciun. Impreuna cu renul Hanti, Mos Craciun are de trecut prin tot felul de peripetii. Iubirea Siminei ii insoteste si ii ajuta sa indrepte lucrurile.

Si mai multe peripetii i se infatiseaza lui Mos Craciun in a doua poveste, “Ciobanasul”. Dar Fluierasul il va insoti pana la finalul calatoriei, astfel ca minunile binelui vor invinge rautatea Vrajitoarei, iar Ciobanasul cel Trist si Oita  vor deveni… Ei, dar sa nu stricam surpriza!

Ce-a de-a doua poveste este interpretata de Daniela Marin si Ioan Gyuri Pascu.

Sursa: www.edituracarteadaath.ro

citeste mai mult
Autor:
Ioan Gyuri Pascu
Editura:
Cartea Daath
An aparitie:
2013
Limba:
Romana
Cod:
978-606-8597-00-3

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie