Asistenta sociala in Biserica
de Rodica Tugui, Daniela Tigmeanu
(0 opinii)
Cod produs: C1331

18,00 lei

Asistenta sociala in Biserica, de Rodica Tugui, Daniela Tigmeanu - carti teologie academica Libraria BizantinaCartea prezinta in primul capitol structurile administrativ-organizatorice furni...
citeste mai mult

Cantitate:

Asistenta sociala in Biserica, de Rodica Tugui, Daniela Tigmeanu - carti teologie academica Libraria Bizantina

Cartea prezinta in primul capitol structurile administrativ-organizatorice furnizoare de servicii sociale ale Bisericii Ortodoxe Romane, insistand asupra sistemului de asistenta sociala organizat in Arhiepiscopia Craiovei. Capitolul al doilea evalueaza impactul pe care doua proiecte de amploare ale Patriarhiei Romane, privind problematica HIV/SIDA si de prevenire a violentei in familie, l-au avut, pe de o parte, in randul organizatorilor si a celor care l-au implementat (asistenti sociali, preoti si profesori), si pe de alta parte, in randul grupurilor-tinta al respectivelor proiecte. Proiectele „Asistenta sociala in mediul rural” si „Sustenabilitate si calitate – solutii pentru credibilitate”, desfasurate in Arhiepiscopia Craiovei sunt evaluate in cel de-al treilea capitol al cartii.

Evaluarea si cercetarea programelor sociale ale Bisericii Ortodoxe Romane prin intermediul acestei lucrari a doamnelor Rodica Tugui si Daniela Tigmeanu pot fi considerate un bilant al acestor activitati, o incurajare, dar si un indemn la intensificarea procesului de imbunatatire a serviciilor social-filantropice pe care Biserica le desfasoara.

Autor:
Rodica Tugui, Daniela Tigmeanu
Editura:
Doxologia
An aparitie:
2011
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
286
Limba:
Romana
Cod:
9786068117812

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie