Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Arta de a trai in oras

Mai multe poze

Arta de a trai in oras
47,20 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

„O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele."

Texturi, materiale, culori, locuri si oameni -- intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini -- cele mai multe inedite -- din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se asupra "vietii strazii" peste tot in lume si mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva.

Descriere

Autor: Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix

Traducere: Dana Ligia Ilin

Editura: Humanitas

An aparitie: 2008

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: 24x23 cm

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 1119735020609

SUGESTII