• Arta de a trai in oras
    Arta de a trai in oras

    Arta de a trai in oras ...

Cod produs: C167

Arta de a trai in oras

Autor: Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix

„O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele."Texturi, materiale, culori, locuri si...

Pret: 47,20 lei

Cantitate:

„O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele."

Texturi, materiale, culori, locuri si oameni -- intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini -- cele mai multe inedite -- din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante....

style="text-align: justify;">Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se asupra "vietii strazii" peste tot in lume si mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva.

Autor:
Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix
Traducere:
Dana Ligia Ilin
Editura:
Humanitas
An aparitie:
2008
Dimensiuni:
24x23 cm
Limba:
Romana
Cod:
1119735020609

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating: min           max
Continua