Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Anuar liturgic si tipiconal 2014

Mai multe poze

Anuar liturgic si tipiconal 2014
37,57 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Anuar liturgic si tipiconal 2014, carte aparuta cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

 

La Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa a aparut, recent, Anuarul liturgic si tipiconal pe anul 2014. Lucrarea este un indrumar pentru preoti si cantaretii la strana, in vederea savarsirii slujbelor in mod corect si uniform. Potrivit prefetei, semnata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, cartea va raspunde si dorintei unora dintre credinciosi de a cunoaste mai bine randuiala liturgica zilnica si organizarea actuala a Bisericii Ortodoxe.

„Este primul an cand apare o astfel de lucrare in cadrul Editurii Patriarhiei. Acest anuar cuprinde, mai intai randuielile bisericeşti şi tipicul anual zilnic pentru anul 2014, iar in partea a doua cuprinde organizarea canonica şi administrativa a Bisericii Ortodoxe in general şi a Bisericii Ortodoxe Romane in special. Anuarul se va edita cu ajutorul lui Dumnezeu de acum incolo in fiecare an la nivelul central al Patriarhiei Romane", a precizat parintele arhimandrit Chiril Lovin, coordonatorul Departamentului „Carte de Cult” al Editurii Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa, potrivit Radio TRINITAS. 

Anuarul liturgic si tipiconal pe 2014 poate fi achizitionat de la magazinele bisericesti precum si de la pangarele bisericilor si manastirilor din Arhiepiscopia Bucurestilor.

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: Institutul Biblic

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 6422839004587

SUGESTII