Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Amintiri despre Mitropolitul Bartolomeu Anania, Editura Andreas

Mai multe poze

Amintiri despre Mitropolitul Bartolomeu Anania, Editura Andreas
11,56 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Amintiri despre Mitropolitul Bartolomeu Anania, Editura Andreas, de Mihaela Ion - carti memorialistica Libraria Bizantina

 

O carte scrisa cu "un sentiment de mare sfiala"... dar si cu unul de datorie de: MIHAELA ION.
Contine si predici si poezii inedite ale Mitropolitului Bartolomeu Anania.


Mitropolitul Bartolomeu era o personalitate atat de completa si de complexa, incat te facea ori sa-l iubesti si sa-i recunosti valoarea, ori sa te temi si sa fugi, incercand doar sa arunci cu piatra ca sa-l atingi intr-un fel. Era si puternic, si sensibil, si aspru, si bland, si foarte sobru, dar avea si simtul umorului.
Infatisarea dura a Inaltpreasfintitului ascundea un suflet bun si nobil. Un suflet care cunoscuse suferinta in cele mai crude chipuri. De-a lungul timpului, am observat ca un om care a suferit prea mult devine omul extremelor: ori prea bun, intelegator si iertator, ori prea rau, razbunator si neiertator. Cunoscand suferinta, Mitropolitul Bartolomeu a ales extrema bunatatii. Si asta pentru ca l-a simtit pe Dumnezeu, l-a iubit pe Dumnezeu, l-a vazut pe Dumnezeu in chipul semenilor sai. 


Ceasurile noastre de voroava mi-au ramas adanc incrustate in suflet. Cand cineva intalneste un astfel de om, nici timpul, nici departarea, nici macar moartea nu-i pot sterge amintirea. Astfel de amintiri isi au radacina in vesnicie, si vesnicia nu dispare.

- autoarea

Sursa: http://www.editura-andreas.ro/produs-Amintiri_despre_Mitropolitul_Bartolomeu_Anania-382.htm

Descriere

Autor: Mihaela Ion

Traducere: --

Editura: Andreas

An aparitie: 2012

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-8271-10-1

SUGESTII