Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest

Mai multe poze

Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest

Pret normal: 450,00 RON

Special Price 350,00 RON

Sau

Disponibilitate: In stoc

Album Bucurestii la fotograf - Portraits of Bygone Bucharest, album de fotografie - Editura Alexis

 

O splendida selectie de planse fotografice cu imagini din Bucurestiul epocii trecute. Personalitati si stiluri arhitectonice care uimesc. Inca.

Va invitam sa rasfoiti ultimul nostru album, in editie bilingva, romana - engleza, in viziunea celor mai renumiti fotografi interbelici, Nicolae Ionescu si Iosif Berman si in interpretarea plina de inspiratie si savoare ale lui Dan C. Mihailescu (omul care aduce cartea la ProTv).

Albumul se prezinta ca o "carte obiect", intr-un concept unicat , o cutie cu 50 de coli de dimensiuni mari (30X40 cm), dezvaluind un Bucuresti al contrastelor, intins pitoresc de la Palat la periferie. Fiecare coala are pe o fata o fotografie exceptionala, ca si expresie artistica, dar si ca document de epoca, iar pe celalta fata extrase din presa vremii care "comenteaza" respectiva fotografie.

Daca fotografiile lui Nicolae Ionescu sunt pline de strigate, mirosuri si culori vii pe care le poţi doar imagina, cele ale lui Iosif Berman (fotograful Casei Regale a Romaniei) sunt dominate de alb/negrul hainelor de gala, marturie a unei lumii aristocrate, care urma sa dispara in scurt timp, dar care dirija soarta Romaniei de atunci.

 

Cu o prefata de Ioana Parvulescu.

Intoducere de Emanuel Badescu.

Fotografii vorbite de Dan C. Mihailescu.

Descriere

Autor: --

Traducere: --

Editura: Alexis

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: --

Cod: LB_CAF_0001

SUGESTII