Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Adolescenta, preludiu la poemul iubirii curate

Mai multe poze

Adolescenta, preludiu la poemul iubirii curate
18,99 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Adolescenta, preludiu la poemul iubirii curate, de Pr. Ilie Moldovan - Editura Reintregirea

 

Un poem-preludiu dedicat bunului simt al tinerei generatii. Intr-o lume in care moralitatea si-a lasat pragurile calcate de ideologii imprumutate, poemul iubirii curate s-a transformat intr-o atitudine precoce de acceptare a tot ce este nou si de prost gust, dar care se raliaza modelelor occidentale. Iubirea a capatat un inteles mai mult sexual decat sufletesc, gesturile si gandurile s-au bagatelizat, orice atitudine morala este desueta.

Parintele Ilie Moldovan reinvie poemul iubirii curate, al curateniei sufletesti, al pastrarii fecioriei, al luptei cu patimile tineretii si al acceptarii celuilalt ca fiinta, iar nu ca obiect de satisfacut placeri si aventuri. Stabilitatea spirituala si viata in sanul Bisericii pot aduce pace interioara si cumintenie, chiar daca tineretea isi cere la modul cel mai imperios drepturile.

Iubirea curata hraneste la pieptul ei cele mai de seama nazuinte ce inflacareaza destinul unui neam, caci puterea cea vie si expresiva a istoriei pulseaza in aceste sfinte nazuinte. Cum nu ar fi iubirea curata izvor de viata, cand ea este atat de exuberanta si de divina, cand ea poarta pe fruntea sa majestatea sublimului si farmecul frumusetii, cand e plina de vigoare si devotament, abnegatie si daruire, cand e atat de dumnezeiasca si in acelasi timp atat de omeneasca?

Descriere

Autor: Pr. Ilie Moldovan

Traducere: --

Editura: Reintregirea

An aparitie: 2014

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 14,5 x 20 cm

Nr. pagini: 358

Limba: Romana

Cod: 978-606-509-266-2

SUGESTII