Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Adolescenta, feciorie, casatorie

Mai multe poze

Adolescenta, feciorie, casatorie
35,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Tema casatoriei ramane mereu actuala, mereu problematica si, fara indoiala, fundamentala. Cartea de fata ofera o abordare foarte realista a problemelor complexe ce tin de insotirea barbatului cu femeia in casatorie. Trupul si imboldurile trupesti constituie o problema careia teologia Bisericii trebuie sa-i dea o solutie, fara a-l demoniza.

Nu este usor sa proiectezi starea reala a lucrurilor intr-o lumina pozitiva, mai ales intr-o epoca in care relatia dintre barbat si femeie cunoaste stari decadente greu de inchipuit.

Mijloacele de propagare in masa ‘vand’ lumii, si in special tinerilor, pe toate canalele, imaginea hidoasa a relatiei dintre barbat si femeie. O fac cu o presiune maxima si cu o eficienta careia nu poate să-i reziste nimeni.

Autorul prezentei lucrari, trateaza pe larg acest subiect, atat ca pe o problema care-I framanta si ii chinuieste pe adolescenti, cat si ca pe o problema care trebuie clarificata, in perspectiva optiunii tinerilor intre casatorie si monahism.

Cartea Parintelui Simeon este in vremurile noastre o carte foarte utila tinerilor, dar si educatorilor, parintilor, profesorilor si preotilor.

Descriere

Autor: Arhim. Simeon KRAIOPOULOS

Traducere: --

Editura: Bizantina

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 978-606-8112-04-6

SUGESTII