Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Adevarul Ortodoxiei fata de Catolicism

Mai multe poze

Adevarul Ortodoxiei fata de Catolicism
15,41 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Adevarul Ortodoxiei fata de Catolicism este, probabil, una din cele mai provocatoare carti aparute in spatiul editorial romanesc. Scrisa de acelasi erudit teolog Clark Carlton, cartea reprezinta cea mai onesta prezentare a Catolicismului scrisa din perspectiva unui teolog ortodox. Adevarul Ortodoxiei fata de Catolicism demonstreaza faptul ca adevarata Biserica Catolica este Biserica Ortodoxa fiindca Ea singura a pastrat integral Credinta Apostolica; citind-o, veti intelege rolul nefast al francilor in deturnarea credintei Apusului si indepartarea lui de Bizantul ortodox. Clark Carlton spune lucrurilor pe nume si nu face rabat de argumente teologice si istorice.

Daca mai aveati vreo indoiala asupra ereziilor in care zace Biserica Romano-Catolica aceasta carte va va trezi la realitate: Roma nu este nici ortodoxa si nici catolica. Asa cum spune autorul, cu greu putem numi Crestinism forma de credinta promovata de Vatican... Nu in ultimul rand, Adevarul Ortodoxiei fata de Catolicism este si un catehism care ofera romano-catolicilor o intelegere profunda a Bisericii Ortodoxe si o radiografie a motivelor pentru care Roma nu se afla in comuniune cu Biserica Ortodoxa.

De asemenea, Adevarul Ortodoxiei fata de Catolicism ii poate ajuta pe cei aflati in confuzia modernismului sa inteleaga diferentele marcante dintre catolici si ortodocsi. In contextul discutiilor despre venirea Papei in Romania, in contextul pericolului ecumenismului, aceasta carte nu poate fi decat o lectura obligatorie pentru orice crestin care vrea sa cunoasca Adevarul.

Descriere

Autor: Clark Carlton

Traducere: --

Editura: Ecclesiast

An aparitie: 2010

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786069239742

SUGESTII