Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie - Gillian Crow

Mai multe poze

Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie - Gillian Crow
32,00 RON
Sau

Disponibilitate: In stoc

Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie - Gillian Crow - Editura Theosis, 2017

 

Traducere: Irina Monica Bazon,  Preasfintitul Parinte Macarie Dragoi

Cuvant inainte de: Preasfintitul Parinte Macarie Dragoi

 

Aceasta carte este despre maretia omului – in termeni crestini, roadele pe care Mitropolitul Antonie de-a adus: viziunea sa ortodoxa si propovaduirea Evangheliei; lucrarea sa ca propovaduitor de frunte al Ortodoxiei in Anglia moderna, activitate concretizata nu numai prin infiintarea propriei eparhii, ci mai ales prin puternicul impact al scrierilor si predicilor transmise la radio, precum si prin lucrarea sa ecumenica; si imensa contributie adusa Bisericii Ortodoxe din intreaga lume, nu doar din Rusia.

Se stie ca Mitropolitul Antonie se calauzea dupa cuvintele Sfantului Pavel: Urmati-mi mie, precum si eu urmez lui Hristos!

Fara a patrunde dincolo de limitele impuse de Mitropolitul Antonie, aceasta carte expune ceea ce el insusi a dezvaluit despre sine, fie prin cuvinte, fie prin fapte, oamenilor din jurul sau. Apela foarte des la anecdote ca la un mijloc de a ilustra felul in care l-au modelat propriile experiente si felul in care a invatat sa faca fata problemelor cu care se confruntau ascultatorii sai.

Intelegea viata in Hristos ca pe o provocare emotionanta, plina de bucurie, dar care cerea, in acelasi timp, daruire totala si, la nevoie, chiar moartea. Nu era o chestiune de cunoastere, ci de devenire.

- din Introducere

Descriere

Autor: Gillian Crow

Traducere: Irina Monica Bazon, Macarie Dragoi

Editura: Theosis

An aparitie: 2017

Detalii

Coperta: Brosata

Dimensiuni: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 399

Limba: Romana

Cod: 978-606-92765-9-4

SUGESTII