Livrare gratuita la cumparaturi de peste 150 de lei

livrarile se fac oriunde in Romania

Bine ati venit!

285 de zile in cautarea verii

Mai multe poze

285 de zile in cautarea verii
52,02 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

285 de zile in cautarea verii, de Alexandru Maruseac, volum aparut la editura Filos

 

In 2012 Alexandru pleaca, impreuna cu sotia sa Andreea, intr-o aventura ce avea sa ii conduca pe intreg cuprinsul continentelor americane, din Alaska pana in Argentina.

„285 de zile in cautarea verii” este un jurnal de calatorie inedit, ce urmareste traseul, intamplarile si trairile celor doi tineri, pe parcursul a mai bine de 9 luni petrecute de acestia departe de casa. Volumul contine foarte multe fotografii ce insotesc savuroasele povesti, ilustrand momente speciale, descriind senzatii sau pur si simplu reprezentand locuri extraordinare!

Vei gasi, astfel, in paginile cartii, o invitatie de a descoperi alaturi de Alexandru si Andreea o parte din lumea in care traim. Si, cu mult mai important, o invitatie cat se poate de hotarata, sa duci chiar tu povestea mai departe.

„Faptul ca o motocicleta i-a purtat pe Alex si Andreea prin departari e, din nou, special. Pentru mine cel putin, suspect de subiectivitate fiind. Cred ca e important ca atunci cand vrei sa cunosti lumea, sa o faci cu «capul descoperit». Iar, dupa mine, motocicleta, dintre toate, te ajuta cel mai bine. Pe motocicleta e simplu. Cand ploua esti ud, cand e frig ti-e frig, cand e soare ti-e cald, cand e bine ti-e al naibii de bine.” - Mihai Barbu, prefatatorul volumului.

Sursa articol: comunicat de presa Editura Filos

 

Descriere

Autor: Alexandru Maruseac

Traducere: --

Editura: Filos

An aparitie: 2013

Detalii

Coperta: --

Dimensiuni: --

Nr. pagini: --

Limba: Romana

Cod: 9786069351239

SUGESTII